Stressinhallintaan erikoistunut hieroja

Nimeni on Janne Laine ja olen stressinhallintaan erikoistunut koulutettu hieroja. Nautin jokapäiväisestä työstäni ihmisten hyväksi: lähestyn asiakkaitani täysin heidän ehdoillaan ja yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Kärsin itse vuosia nykyisen yhteiskunnan ahdistavasta tahdista. Olin ylipainoinen ja voin huonosti niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kun otin vastuun omasta terveydestäni ja aloin tehdä yksinkertaisia muutoksia ruokavaliooni, kehoni ja mieleni alkoivat muuttua radikaalisti: kilot sulivat ja stressitasot alenivat. Muutoksen jälkeen kouluttauduin hyvinvointialalle. Halusin tuoda keinoja ja apuvälineitä hektiseen elämänmenoon ja auttaa myös muita saavuttamaan ihanneolotilansa. Syvennän osaamistani jatkuvasti lisäkoulutuksilla, joiden parhaita puolia sovellan asiakkaideni hyväksi.

Kanssani asiakas oppii kuuntelemaan kehoaan ja löytämään juuri itselleen sopivat ratkaisut terveytensä edistämiseen ja ylläpitoon. Hoidan asiakkaitani yksilöllisesti. Tunnustelen ja kuuntelen keskittyneesti, miltä kudokset tuntuvat ja missä kehonosissa työskentelyäni tarvitaan. Jokaisen keho on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka tarvitsee läheisyyttä, kosketusta ja huolenpitoa. Otan työni ja asiakkaani vakavasti, mutta rentoudella ja välittömyydellä.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan palveluihini.